HELSINGIN UUSI YHTEISKOULU 125 VUOTTA

KUTSU JUHLAVUODEN TAPAHTUMIIN

Lucina Hagmanin vuonna 1899 perustama Helsingin Uusi yhteiskoulu täyttää tänä vuonna 125 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi pidämme koululla avoimet ovet lauantaina 31.8.2024 klo 13-15. Silloin entiset opiskelijat ja opettajat ovat tervetulleita kouluun verestämään muistojaan, tapaamaan toisiaan, muistelemaan menneitä ja tutustumaan historia- ja Sarastus-näyttelyihin. Tilaisuus on ilmainen.

Pääjuhla pidetään perjantaina 22.11.2024 klo 17-20 HUYK:n juhlasalissa. Ohjemassa on puheita, musiikkia ja oppilaiden näytelmä. Väliajalla on kevyt ruoka- ja juomatarjoilu. Tilaisuus on ilmainen.

Kumpaankin tilaisuuteen ilmoittaudutaan sähköpostiviestillä. Kumpaankin tilaisuuteen on oma sähköpostiosoitteensa. Kirjoita viestiin nimesi ja yhteystietosi, sekä milloin opiskelit Helsingin Uudessa yhteiskoulussa (vuosikymmen/vuosikymmenet riittävät).

Avoimiin oviin ilmoittaudutaan sähköpostiosoitteeseen avoimet@huyk.fi (ilmoittautuminen on auki jo nyt).

Pääjuhlaan ilmoittaudutaan sähköpostiosoitteeseen 125juhla@huyk.fi maanantaina 12.8.2024 alkaen.

Ryhmäilmoittatumiset ovat mahdollisia ja suotaviakin.Tällöin yksi ihminen kerää useammat yhteystiedot ja lähettää ne yhdellä viestillä.

Ilmoittautuminen avoimiin oviin kannattaa tietysti tehdä hyvissä ajoin nyt keväällä. Pääjuhlaan ilmoittaudutaan 12.8.2024 alkaen.

Jos hallustasi löytyy vanhoja valokuvia koulun elämästä, lainaisimme niitä mielellämme esillepanoa varten. Palautamme alkuperäiset. Kuvia voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen paula.miettinen@huyk.fi tai postiosoitteeseen Paula Miettinen, Helsingin Uusi yhteiskoulu, Lucina Hagmanin kuja 4, 00710 Helsinki.

TERVETULOA JUHLIMAAN KANSSAMME 125-VUOTIASTA HUYK:TA!

Terveisin johtava rehtori Katri Hirvonen ja koko “Huikan” väki

Helsingin Uusi yhteiskoulu
Lucina Hagmanin kuja 4
00710 Helsinki
www.huyk.fi


KIRKKOKADUN HUIKKILAISET

Koulu on toivonut, että Kirkkokadun huikkilaiset ilmoittautuvat yhdellä kertaa eli ryhmäilmoittautumisena. Tämä on varmasti koulun kannalta järkevä ajatus ja otetaan ajatuksesta koppi. Toimitaan siis seuraavalla tavalla:

  • Keväällä ilmoittaudutaan lähettämällä meille sähköpostiviesti, jossa on nimesi ja tilaisuus - avoimet ovet ja/tai pääjuhla - johon olet tulossa sekä myös vuodet tai edes vuosikymmen, jolloin olet Kirkkokadulla koulua käynyt.

  • Kari Sane sanekari(AT)gmail.com
    Hannele Virtala s. Savaste hannele.virtala(AT)gmail.com

  • Ilmoittautumiset kirjaamme nimellä (tai jos haluat, vain etukirjaimilla) tälle sivulle, jolloin pääset samalla katsomaan, keitä muita on juhliin tulossa.

  • Ilmoittautuminen ei ole sitova, koska syksyllä saat sitten sähköpostin, jossa Sinua pyydetään vahvistamaan tai peruuttamaan ilmoittautumisesi

Toki voit myös ilmoittautua suoraan koululle osoitteisiin, jotka ovat kutsussa. Ja jos haluat, voit myös kertoa meille, että olet menossa.

Puuhassa mukana
Hannele ja Kari

PS. Itse (Kari) olen ajatellut lähteä katsomaan, miltä vanha kunnon huikki näin 70 vuoden jälkeen näyttää. Jotenkin vaan tuntuu, että Huikin ilmapiiri ei voi olla sidoksissa vain seiniin vaan jotain on varmasti valunut koulun mukana Pihlajamäkeen Lucina Hagmanin kujalle. Tulkaa mukaan!


Alustavasti ovat ilmoittaneet olevansa tulossa HUYK:n 125-vuotisjuhliin:

Nimi Avoimet ovet PääjuhlaKoulussa alkaen
Klaus Brunou X X 60-
Maritta Granroth X X 61-
Anneli Hurri s.Mesiäinen - X 46-
Kaija Jokinen X X 66-
Marjut Luoso X X 59-
Eeva Määttänen X X 59-
Paula Nieminen s.Mäki X X 58-
Leena Paunamo s.Mesiäinen - X 59-
Jarmo Peltola X X 60-
Aulikki Rautavaara X X 58-
Tapio Salonen X - 57-
Kari Sane X X 58-
Marja Soini X X 60-
Markku Sotamaa - X 55-
Into Taskinen X X 58-
Heli Tikkunen s.Lehtinen X X 60-
Soile Toriseva s.Raunio X - 55-
Timo Viheriäranta - X 58-
Hannele Virtala s.Savaste X X 59-
Päivitetty 12.6.2024