Avaa iso kuva (2.5 Mt)

Talvitapaaminen 2018 Arthurissa (Hospitzissa)

Lukuvuoden 1962-1963 VA:n ja VB:n ja lähiluokkien tapaaminen 17.1.2018 Hotelli Arthurissa


Tapahtuman jälkeen

Tapaaminen Arthurissa sujui viihtyisästi. Kaikki osasivat hyvin perille - vanha reitti samassa rakennuksessa olleeseen Hospitzin jumppasaliin oli jokaisella yhä takaraivossa. Ruoka oli hyvää ja huikkivisa nostatti jopa äänentasoa kun muisteltiin 1960-lukua.

Luokkakuvatkin tuli taas otettua. Niitä on kiva vertailla viimekertaisiin. Ainakin minusta tuntuu, että vaikka lähes sama porukka oli koolla, niin nuoremman näköiseltä näyttävät. Huikkilaiset kun ovat hyvää vuosikertaa.


Ennen tapahtumaa

13.1.2018
Meitä on 1960-luvun huikkilaisia on tasan 40 tulossa Arthuriin. Seuraavassa vinkkejä, miten ilta tulee kulumaan:

Opaste
Seuraa näitä, niin osaat perille
Tulet sisään Hotelli Arthurin pääovesta Vuorikadun pohjoispäässä. Tuttu Lucinan koulun kuva ja opastus ohjaa Sinut eteenpäin ohi hotelin vastaanoton kohti ravintolaa ja sen perällä olevaa kabinettia. Sitä ennen kohtaat puuharyhmän väkeä, ensin Sepon ja Karin aulassa ja naulakolla ja sitten vielä Kristinan ja Eevan kabinetin ovella, jossa saat ensin nimilapun, sitten skumppalasin ja niin olet valmis tapaamiseen. Muista, että naulakko on vartioimaton - älä siis jätä takin taskuihin käsineitä kummempaa.

Kabinetin seinällä on nimilista ja vielä muistin virkistykseksi "luokkastatus" lukuvuonna 1962-1963. Se auttaa Sinua etsimään itsellesi tuttua pöytäseuraa. Kabinetissa on kuuden hengen pöytiä, joista voit vapaasti valita paikkasi - mitään ennakkoplaseerausta ei ole.

Sopivasti varttia yli viisi tai ainakin ennen puolta kuutta Marjut toivottaa Sinut puuharyhmän puolesta tervetulleeksi ja sitten pääsemme taas skoolaamaan vanhan koulumme kunniaksi.

Ennen ruokailua tarjoilijat juomatilaustasi vastaanottaessaan antavat Sinulle juomalistan, johon juomatilauksesi kirjataan. Pidä siitä huolta eli ota se mukaasi, kun jossain vaiheessa iltaa vaihdat pöytää ja etsit uutta juttuseuraa.

Alkuruoan tarjoilu alkaa noin 17.45-18.00. Sen jälkeen on vuorossa pääruoka - ellet muista, tilasitko kalaa vai lihaa, voit tarkistaa sen seinällä olevasta listasta.

opaste
Illan menu

Pääruoan jälkeen on Hannelen vetämä perinteinen huikkivisa pöytäkunnittain. Paras tai ainakin parhaiten arvannut pöytäkunta palkitaan. Vinkkinä 1960-luku, kuinkas muuten...

Jälkiruoan jälkeen on vapaata jutustelua ja muistelua, vapaa sana yms. Paikalla on CD-soitin ja muutama 1960-luvun henkeen sopiva levy, esimerkiksi Kukonpoikien, joten tunnelmaan pääsy onnistuu myös musiikin avulla. Voi tuoda myös omia CD-levyjä, jos haluat.

Jossain vaiheessa otetaan myös perinteiset luokkakuvat neljässä ryhmässä, pohjana lukuvuosi 1962-1963: VA-luokka, VB-luokka, IV ja alemmat luokat sekä VI ja ylemmät luokat. Mallia voit katsoa täältä. Ylipäänsäkin valokuvia otetaan ja niitä voit ottaa itsekin ja toimittaa Karille osoitteeseen , niin saadaan jonkinlainen kuvakokoelma tästäkin tapahtumasta historian lehdille.

opaste
Luokkakuva Talvitapaamisesta vuonna 2016

Valomerkki tulee kymmenen jälkeen ja poistuminen alkaa 22.30. Tunnetusti poistuminen vie yllättävän kauan ennenkuin itse kukin on löytänyt takkinsa ja päässyt ulos. Klo 23.00 ovat kaikki viimeistään ulkona ja matkalla kuka kotiin ja kuka lähistöllä oleviin jatkopaikkoihin.

11.12.2017
Odotus alkaa tiivistyä - nyt jo 21 henkeä tulossa tapaamiseen Arthuriin. Ja iso joukko on vielä heitäkin, jotka ovat yhä kiinnostuneet. Eli kiva tapahtuma on syntymässä.

Pikantti yksityiskohta: kaikki ovat onnistuneet lukemaan kutsun huolella eli ovat osanneet tehdä L/K-valinnan - asia, jota puuharyhmä ihan turhaan murehti! Tästä näet, ketkä ovat jo VARMASTI tulossa mukaan,

6.11.2017
Kutsu ja myös ilmoittautumisohjeet julkaistu. Tapaaminen on hotelli/ravintola Arthurissa - meille kaikille jumppatunneilta tutussa paikassa, joka oli tosin monta kerrosta ylempänä. Lue lisää kutsusta.

22.8.2017
Sivusto avattu. Juha Taskinen ehti ensimmäisenä kertoa itsestään. Hyvä Juha! Tällä kertaa Juha on matkoilla, eikä pääse tapaamiseen. Ehkä sitten ensi kerralla.