Kiitoksia
Kesätapaaminen 13.6.2011

Oli tosi nastaa kohdata vanhoja kamuja, joista joitakin emme olleet tavanneet sitten kouluaikojen.
MVI+KI


Kiitos hyvistä järjestelyistä. Toivottavasti näitä tapaamisia tulee lisää.
BK


Kiitokset koulumme seniorien tapaamisen junailusta. Mukava tunnelma ja hauska oli tunnistaa vanhoja luokkatovereita 45 vuoden takaa. Ulkomuoto oli monella muuttunut, mutta eivät ilmeet ja puhetapa. Järjestelyt menivät nappiin, ruokakin oli hyvää ja viinilasin hinnat varsin kohtuulliset.
Kesän jatkoa
TS


Lämmin kiitos järjestelytoimikunnalle onnistuneista ja suurisuuntaisista järjestelyistä, mahdollisuudesta tavata vanhoja ja vähän uusiakin koulukavereita ja myös opettajia. Upeita huikkilaisia! Erityiskiitos todellisesta kulttuuriteosta HUYK sivujen tuotosta ja edelleen ylläpitämisestä.
Hyvää kesää kaikille
AR


Kiitos teille kaikille hienon juhlan järjestämisestä HUYK:n entisille oppilailleja opettajille ma 13.6. Kova vauhti tuntui kaikilla olevan päällä, kun itse lähdin kotiin. Vanha sanonta "pidot paranevat, kun väki vähenee" piti varmaan nytkin paikkansa, vai mitä ; )
Kaunista kesää kaikille, kuullaan ja nähdään!
Terv.
ML


Eikö kannattaisi tehdä tuollaisesta tapaamisesta jokavuotista? Porukka alkaa kohta nimittäin vähenemään. Ja tulisi paremmin porukkaakin. Tuo satakunta on aika vähän tuon kokoisesta koulusta. Lisäksi meidän luokaltakin jäi kolme-neljä tulematta kun saivat tiedon niin myöhään. Soittelivat kylläkin. Monethan ilmoittavat ihan lehdessä vastaavanlaisista tapaamisista.
PN


Tervehdys Teille kaikille!

Suurkiitos erittäin onnistuneista järjestelyistä ja todella upeasta tilaisuudesta. Olette tehneet tosi suuren työn tapahtuman eteen.
Hyvää kesää ja odottaen jo seuraavaa tapahtumaa.
RS


Hei ja kiitos Huykin tapaamisen järjestelyistä.

Oli mukava nähdä nuoruusajan koulukavereita 45 vuoden takaa.
Mukavaa jatkoa ja hyvää kesää runon Mettäelävän työpäivä, Heli Laaksonen) myötä.
Toivottelee UH


Juhannusruusut Suurkiitos tapaamisen järjestäjille kaikesta vaivannäöstä!

Oli melkoinen elämys yrittää tunnistaa porukkaa melkein puolen vuosisadan takaa. Erityisesti opettajien saapuminen oli hauskaa. Kaikki olivat rennompia kuin joskus katederin takana, eivätkä yhtään ikäisensä näköisiä. Kuvakavalkadin keruu oli tärkeää kulttuurihistoriaa.
Joka tapauksessa : kiitokset vielä kukkien kera!
ET